Kategória Category: Svadobné oznámenia

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Svadobné oznámenia

Svadobné oznámenia

„Rozum sme nechali v kúte stáť, srdcom sme rozhodli, že sa ideme vziať.“
Nikola Kučerová – print studio
Tvoríme pre vás jedinečné svadobné oznámenia. Nie sme len grafické štúdio, ale aj tlačiarenské.
Všetko, čo navrhneme, tak vám aj vytlačíme. Špecializujeme sa na digitálnu tlač, digitálny výrez,
razbu a letterpress.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Silvia Brezianska
Poďme sa spolu podieľať na niečom krásnom :). Ak túžite po jemnosti, čistote, detaile a vkuse, tak ste na správnom mieste! Všetko vytváram precízne, s láskou a ručne.
Hodnotenie
Žilinský kraj
Zobraziť
Výber svadobného oznámenia má významný vplyv na prvý dojem, ktorý si hostia vytvoria o vašej svadbe. Svadobné pozvánky predstavujú prvý kontakt s vašimi hosťami a sú ukážkou toho, čo môžu očakávať na vašom veľkom dni. Je dôležité venovať čas a starostlivosť výberu svadobných pozvánok, aby ste dokázali vhodne komunikovať informácie o dátume, mieste a štýle svadby, čím zároveň vytvoríte očakávania a náladu. Uistite sa, že vám neušiel ani jeden detail.

Pozvanie k svadobnému stolu 

Výber svadobných oznámení je príjemnou súčasťou plánovania svadby. Na čo všetko nezabudnúť a ako vybrať svadobné oznámenie? 

1. Začnite s témou svadobnej pozvánky

Vaše svadobné oznámenia by mali odzrkadľovať štýl a tón, ktorý chcete mať pre váš veľký deň D. Premýšľajte nad témou, farbami a dizajnovými prvkami, ktoré by mohli dotvárať atmosféru vášho podujatia.

Jedinečnosť

Zvážte váš spoločný štýl a to, čo vás oboch definuje ako pár. Či už je to moderný, tradičný, romantický, alebo nezvyčajný štýl, vyberte tému, ktorá najlepšie vyjadruje vás.

Štýl

Premýšľajte o atmosfére, ktorú chcete vytvoriť. Či je to letná záhradná svadba, elegantná svadba v hoteli, alebo neformálna svadba na pláži, téma svadobnej pozvánky by mala dotvárať celkovú atmosféru.

Farby

Rozhodnite sa pre farebnú schému, ktorá bude prevládať vo vašom veľkom dni. Farebné odtiene v pozvánkach môžu byť zladené s výzdobou a ostatnými detailmi svadby.

Identita

Dodajte osobný príspevok do vašich svadobných pozvánok. Môže to byť váš obľúbený citát, fotky alebo iné detaily, ktoré odrážajú vašu osobnosť a vzťah.

2. Koordinácia s celkovým štýlom svadby

Zabezpečte, aby téma pozvánky súhlasila s celkovým štýlom svadby. Môže ísť o dizajnové prvky, fonty, alebo iné detaily, ktoré odrážajú atmosféru vašej udalosti. Svadobné pozvánky sú prvým dojmom vašej svadby, preto si dajte na ich výber pozor a vyberte takú tému, ktorá bude odrážať vašu jedinečnú lásku a osobnosť.

3. Dôležité informácie na svadobnej pozvánke

Určite sa nezabudnite venovať dôležitým informáciám. Zabezpečte, že oznamovacie materiály obsahujú kľúčové detaily ako dátum, miesto a čas. Je to prvý kontakt s vašimi hosťami, takže sa uistite, že budú informovaní jasne a presne.

4. Formát svadobnej pozvánky

V dnešnej dobe máte na výber medzi rôznymi formátmi oznamovacích materiálov od klasických papierových kartičiek cez digitálne verzie až po inovatívne možnosti ako videá či online stránky. 

5. Koordinácia a časový plán

Dajte si pozor na to aby ste svadobné oznámenia posielali v predstihu. Je dôležité informovať hostí včas aby sa vedeli dostatočne pripraviť.  Svadobné pozvánky nie sú len jednoduchým listom s informáciami, sú to prvky, ktoré vytvárajú prvý dojem o vašej svadbe. Preto si dajte na výber týchto materiálov pozor a nebojte sa vyjadriť vašu originalitu a osobnosť!