Kategória Category: Svadobné torty & Candy bar

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Svadobné torty & Candy bar

Svadobné torty & Candy bar

„Svet má tisícky krásnych podôb a my sme sa ich rozhodli sledovať jedným pohľadom.“
Jakubove torty
„Je super, keď si zoženiete komplexného dodávateľa na svadobné služby. Preto vnímame Jakubove torty ako skvelý výber pre vašu svadbu. Vie Vám zabezpečiť svadobnú tortu, zákusky, candy bar aj slaný bar.“
Hodnotenie
Trenčiansky kraj
Zobraziť
Sladkosti pre hostí
Punčáky či buchty podľa rodinných receptov zdedených od mám či babičiek, brownies či makrónky podľa najmodernejších postupov. Tak, aby si pochutili družičky aj svokra, z ozajstného masla, smotany, vajíčok od spokojných sliepok.
Hodnotenie
Celé Slovensko
Zobraziť
Víkendové mlsanie
Pýtate sa prečo „víkendové mlsanie“ ?
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Svadobná torta má vo svadobnej tradícii výnimočné miesto. Je symbolom slávnostného spoločenstva lásky a začiatku novej etapy života. Už v minulosti predstavovala jednotu a začiatok lásky dvoch ľudí. Spoločné krájanie svadobnej torty tvorí budúcu harmóniu novomanželov. Je to jeden z momentov ktorý spája tento deň v nezabudnuteľný zážitok. Svadobné torty sa často zdobia symbolickými farbami a vzormi ktoré odrážajú osobnosť novomanželov. Jednotlivé vrstvy a detaily svadobnej torty predstavujú ich spoločné záujmy a hodnoty. Tradičné krájanie svadobnej torty a podávanie hosťom zjednocuje všetkých prítomných slávnostného dňa. 

Čo je svadobný candy bar? 

Svadobný candy bar je veľmi praktická vec ktorá ušetrí priestor na svadobných stoloch hostí a býva chutným doplnkom svadobnej výzdoby. Candy bar predstavuje moderný a inovatívny spôsob, ako oživiť svadobnú hostinu a potešiť hostí. Candy bar je sladká a vizuálne atraktívna časť svadobnej recepcie, ktorá sa skladá z rôznych druhov sladkostí, a dezertov. Tie sú naranžované a dekorované tak, aby vytvorili lahodnú a vizuálne príťažlivú prezentáciu.

Investujte čas do výberu vašej svadobnej torty

Svadobná torta je dlhoročná tradícia už po stovky rokov. Tvorí úžasný doplnok k téme a štýlu vašej svadby. Aké sú však tie správne kroky k výbere svadobnej torty a na čo by ste nemali zabudnúť?

Zvážte svoj rozpočet na svadobnú tortu.

Prvý a zásadný krok pri výbere svadobnej torty je rozpočet. Cena svadobnej torty býva rôzna a preto je potrebné mať pripravenú finančnú stránku svadby, aby ste mali jasno v tom, akú tortu si zvolíte. Cena svadobnej torty sa môže pohybovať od 200€ až po 700€ a viac. Všetko záleží o vami stanovenom rozpočte.  

Kedy je vhodný čas na objednanie svadobnej torty?

Vhodný čas na objednanie svadobnej torty začína po prvom kroku keď ste si zvolili rozpočet koľko plánujete investovať do svadobnej torty. 

Svadobná torta by mala ladiť s farbami svadby 

Na svadbe chceme všetko dokonalé a to vrátane svadobnej torty. Dnes je však na výber toľko možností, že si môžete vybrať presne takú svadobnú tortu ktorá je podľa vašich predstáv. Môže to byť honosná, exkluzívna torta, alebo menšia decentná. Všetko to začína výberom farby.   Základnou klasikou je biela farba svadobnej torty doladená malou výzdobou. Podľa vášho vkusu si však viete vybrať aj odvážnejšie farby. Záleží na tom v akej farbe sa bude niesť váš výnimočný deň.  

Svadobná torta a štýl svadby

Téma vašej svadby ovplyvňuje výber svadobnej torty. Svadobnú tortu by ste mali vyberať po tom čo si ujasnite štýl svadby. Vaša svadba sa skladá z mnohých prvkov ktoré spolu tvoria jeden príbeh. Do príbehu patrí aj svadobná torta ktorá by mala zapadnúť do celkového štýlu. Vaše emócie, hodnoty a pocity vyjadríte pomocou tohto štýlu ktorým sa bude niesť vaša svadba. Bude tak odrážať váš osobný vkus a predstavy o tomto výnimočnom dni.  Pri rozhodovaní sa, aký štýl svadby si zvoliť, je potrebné brať do úvahy atmosféru, ktorú chcete vytvoriť, či už je to elegantná a formálna, alebo neformálna a uvoľnená. Ďalším príkladom či preferujete romantický štýl s jemnými farbami a kvetinovými dekoráciami, klasickú a elegantnú svadbu s nadčasovými detailmi alebo moderný a netradičný štýl so zaujímavými prvkami. Svadobná torta by mala odrážať vybraný štýl svadby a dopĺňať celkovú atmosféru. Pri rozhodovaní o podobe svadobnej torty sa zamerajte na zhodu s estetikou svadobnej výzdoby, na farby a tématické prvky. Ak je váš štýl svadby viac klasický a elegantný, skvelou voľbou by bola torta s decentnými detailmi a nadčasovým vzhľadom. Naopak, moderný štýl svadby môže zahŕňať tortu s netradičným dizajnom a jedinečnými prvkami. K štýlu patrí aj veľkosť svadobnej torty. Veľkosť svadobnej torty do veľkej miery závisí od počtu hostí. 

Zvoľte si príchuť svadobnej torty

Pri výbere príchute svadobnej torty je dôležité zvážiť vaše preferencie a vkus. Existuje množstvo možností a kombinácií príchutí, ktoré môžu obohatiť svadobnú tortu a zároveň zodpovedať vašim chuťovým preferenciám. Klasické príchute ako vanilka, čokoláda, jahoda alebo orechy sú populárne, a hodia ku všetkým štýlom svadieb. Sú taktiež veľmi obľúbené medzi hosťami.  Rozhodnite sa, či preferujete sladké, ovocné, orechové alebo čokoládové chute, a zvážte, či by ste mohli skombinovať viacero príchutí do jednej svadobnej torty. Je totiž dôležité, aby príchuť zodpovedala zvyšku jedálneho lístka a celkovej atmosfére svadby. Rovnako dôležité ako výber príchute je aj zhoda chuti svadobnej torty s celkovým vzhľadom a štýlom svadobnej výzdoby. Napríklad, ak má byť svadobná torta zdobená kvetinovými prvkami, mohli by ste zvážiť príchuť, ktorá sa hodí k sezónnym kvetom alebo dekoráciám. Výber príchute by mal byť preto premyslený a zohľadňovať nielen vaše chuťové preferencie, ale aj estetiku a celkovú atmosféru svadby. Ak si vyberiete príchuť nezabudnite na ochutnávku svadobnej torty aby ste boli v deň D maximálne spokojní. Svadobná torta je viac ako dezert. Svadobná torta je súčasťou slávnostného dňa už niekoľko generacii. Je krásnym symbolom lásky, jednoty a spoločných záujmov novomanželov.