Kategória Category: Fotograf

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Fotograf

Fotograf

„Nemôžete vytvoriť skvelé hudobné dielo alebo fotografiu, pokiaľ tam chýba kúzlo.“ Eve Arnold
Nikolette Vykopalová – Photography
„Fotenie svadieb sa stalo mojou súčasťou. Každá svadba vo mne zanechá špeciálne emócie, ktoré sa následne snažím vložiť do úpravy fotografií, aby boli také originálne ako Váš veľký deň. Prostredníctvom fotografie sa snažím zachytiť každý moment Vášho veľkého dňa, nakoľko práve to sú momenty, na ktoré sa nezabúda. Pôsobím prioritne v Bratislave a jej okolí, ale nie je problém za Vami pricestovať. Každé miesto má svoje čaro a ja budem rada súčasťou. 🤍“
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Adrián Juríček
Milujem zachytávať príbehy svadieb, od tých najvnútornejších pocitov cez celý priebeh emócií a samotný dej svadobného dňa. Rád vytváram uvoľnenú atmosféru, aby z fotografií vyžarovala spontánnosť a odzrkadľovali realitu, šťastie a lásku oboch.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Aneta Knezl Photo
,,Pri svadobnej fotografke Aneta Knezl Photo od začiatku vnímame potenciál na priateľské vzťahy pri fotení. Čo je skvelou výhodou, pretože viacero mladomanželských párov sa necíti pred objektívom komfortne. Preto je dôležité si vopred vytvoriť príjemný vzťah aj s fotografom. Ďalšou významnou a pozitívnou vecou vidíme aj to, že Aneta komunikuje transparentne a otvorene, takže sa u nej nemusíte obávať dodatočných nekomunikovaných poplatkov.“
Hodnotenie
Trenčiansky kraj
Zobraziť
Daniel Barbuľak fotograf
Počas vášho dňa, nielen že budem vaším fotografom, ale zároveň priateľom. Budem vám pomáhať a vždy budem na blízku. Je pre mňa dôležité, aby ste sa cítili príjemne a uvoľnene. Výsledkom toho sú zachytené momenty, ktoré sa nebudú opakovať.
Hodnotenie
Celé Slovensko
Zobraziť
Gabriela Jarkovská
Jeden múdry človek raz povedal, že ,,Niekedy nespoznáme hodnotu okamihu až pokým sa nestane spomienkou.“ Pre mňa je fotografia dokonalým spôsobom, ako zachytiť tie najkrajšie momenty a chvíle s vašimi najbližšími, ktoré sa už nemusia zopakovať.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Michaela Mitterová
Zvečňovať lásku, je to, čo ma baví. Zachytiť výnimočné spomienky o vás dvoch. Momenty, úsmevy, či slová, ktoré sa nikdy neopakujú.
Hodnotenie
Žilinský kraj
Zobraziť
Nikol Bodnárová
Inšpirovaná históriou, umením a svetlom, je mojou vášňou zachytávať tie najkrajšie chvíle vo vašich životoch. Venujem sa svadobnej fotografii už desaťročie a svojim objektívom vám prinášam momenty tak ako ich vidím ja – snové, romantické, zaliate svetlom. Ponorte sa do môjho sveta fine art profesionálnej filmovej fotografie!
Hodnotenie
Nitriansky kraj
Zobraziť
Patrik Molčan
„Emócia nie je nikdy taká silná, ako keď sa dívame na fotografiu, ktorá ju zachytáva vo svojej dokonalej podobe a čistote. Svadby sú nimi doslova nabité – od napätia, cez plač, smiech až po bláznivú zábavu na parkete. Môj objektív musí zachytiť všetko, vo svojej najreálnejšej podobe.“
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Vlado Veverka photography
Fotím, pretože ma to baví. Mám to šťastie, že ma to s foťákom v ruke každý deň napĺňa. Mojím cieľom je vždy v prvom rade kvalita. Tomu prispôsobujem absolútne všetko. Za takmer 10 rokov fungovania som krok po kroku prebudoval a zdokonaľoval svoju techniku či ateliér.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Zuzana Minarovičová
Fotoaparát je mojím druhým JA. Bez neho si svoj život vari už ani neviem predstaviť. Spolu s ním sledujem ľudí a ich príbehy, nálady, emócie. A najmä tie svadobné. Čím som staršia, tým viac ma chytajú za srdce bozky pred oltárom, príhovory svadobných rodičov, družbov a družičiek, letmé dotyky novomanželov.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Všetci chcú mať z tohto dňa nádherné svadobné fotografie, na ktorých budú zvečnené momenty spoločného “áno” a nekonečnej zábavy. A o tieto nezabudnuteľné spomienky na tento magický deň, sa postará ten najlepší svadobný fotograf a kameraman. Samozrejme, túto celú atmosféru dotvára aj samotné miesto svadby, svadobná výzdoba, DJ, nádherné svadobné šaty či oblek ženícha a tak ďalej. Čiže ak chcete mať krásne spomienky na vašu svadbu v podobe videí alebo fotiek, všetko musí byť tip-top podľa vašich predstáv. Výnimkou však nie je ani svadobný fotograf, jeho výber je veľmi dôležitý, pretože ak chcete mať krásne svadobné fotografie, musíte si zabezpečiť fakt kvalitného fotografa na svoju svadbu.

Vyberte si najlepšieho svadobného fotografa

Pokiaľ chcete mať pekné svadobné fotografie, na ktoré sa budete s radosťou pozerať pri spomínaní na tento deň, musíte si starostlivo vybrať kvalitného svadobného fotografa. Tento výber môže byť trošku náročný, ale nič čo sa nedá zvládnuť. Pokiaľ nepoznáte žiadneho svadobného fotografa vo vašom okolí alebo vám nikto z blízkych neodporučil fotografa na svadbu, s ktorým má osobné skúsenosti, nevešajte hlavu. Na internete toho dnes už nájdete skutočne mnoho. Skúste využiť nejaký portál, kde je zoznam viacerých svadobných fotografov z rôznych kútov Slovenska. Taktiež si môžete pozrieť fóra, kde niekto odporúčal konkrétnych fotografov na svadbu alebo sa v týchto fórach môžete opýtať vy.  Ak si už vyberiete nejakých svadobných fotografov, potom by ste si mali pozorne pozrieť ich portfólio, fotky a poprípade aj recenzie. To vám môže pomôcť vybrať si z viacerých svadobných fotografov niekoľko vašich favoritov, z ktorých si potom môžete vybrať toho najlepšieho pre vás, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky a nafotí vám fakt nádherné svadobné fotografie.

Nenechávajte si výber svadobného fotografa na poslednú chvíľu

Áno, určite máte veľmi veľa vecí, ktoré musíte zabezpečiť, ako je napríklad catering, oznámenia, priestory, šaty a tak ďalej, ale aj svadobný fotograf je to, čo by malo byť uprednostnené. Teda pokiaľ nechcete nejakého lacného menej skúseného fotografa na svadbu, ktorý vám nezabezpečí také svadobné fotografie, aké by ste chceli. 

Na základe akých kritérií si vybrať najlepšieho fotografa na vašu svadbu?

Skúsenosti svadobného fotografa

Skúsenosti sú na nezaplatenie. Ak si na úplnú profesionálnu kvalitu nepotrpíte, nemusíte si hľadať toho najprofesionálnejšieho svadobného fotografa. Jednak by vám ukrojil veľa z vašeho rozpočtu a po druhé, takí svadobní fotografi sú už vybookovaní dostatočne vopred. Ak však chcete profesionálne fotografie ako z katalógu, pozrite si poriadne portfólio, fotky, recenzie. Avšak vyberajte ho s obrovským predstihom.

Cena fotografa na svadbu

Ak máte nejaký budget, určite vás bude zaujímať aj cena svadobného fotografa, ktorý vám bude fotiť svadobné fotky. Aký je cenník svadobného fotografa, si budete musieť zistiť vy u konkrétneho, ktorého ste si vybrali. Cena za svadobné fotenie, ktoré robí fotograf závisí od jeho skúseností, techniky a mnoho ďalšieho. Takže ak máte vybraných niekoľkých svadobných fotografov, neváhajte sa hneď opýtať na ich cenník.

Aký je štýl svadobných fotiek, ktoré robí svadobný fotograf?

Aj táto otázka je pri výbere svadobného fotografa veľmi dôležitá. Každý fotograf má svoj vlastný jedinečný štýl svadobných fotiek, napríklad moderné svadobné fotografie, umelecké, módne, tradičné, čiernobiele a podobne. Vopred si teda urobte rešerš, aké fotky sa vám páčia, čo by ste chceli a na základe toho potom hľadajte svadobného fotografa, ktorý bude pre vás najlepší.

Aké služby vám fotograf na svadbe ponúka?

Tu je potrebné vedieť ako dlho budete fotografa potrebovať. Zistite si či je v cene zahrnuté, že s vami bude po celý čas alebo bude na svadbe prítomný len niekoľko hodín. Ďalej je dobré vedieť či má aj kompetentného kolegu, ktorý mu bude počas svadby asistovať. Mal by vám vedieť taktiež poradiť kam sa ísť fotiť na svadbu, aby boli fotky fakt nádherné. Ďalej je dôležité vedieť ako dostanete svadobné fotografie. Budú vám zaslané elektronicky alebo je už v cene aj napríklad tlač? Upraví vám svadobný fotograf všetky fotky alebo len časť (napríklad tých najlepších). Toto si musíte všetko zistiť u svadobného fotografa vopred. Toto však je len niekoľko tipov, ktoré by vám mohli pomôcť pri výbere fotografa na svadbu, ktorý vám urobí tie najkrajšie svadobné fotografie. Neberte to na ľahkú váhu. Svadobný fotograf je viac než len odborník na fotografovanie. Je to umelec, technik, režisér a príbehár, ktorý má schopnosť zachytiť krásu a význam jedného z najdôležitejších dní vo vašom živote. Jeho práca v podobe svadobných fotografií zostane s vami navždy, pretože na tieto fotografie budete pozerať s úsmevom na perách a radosťou na váš nádherný deň.