Kategória Category: Svadobné šaty

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Svadobné šaty

Svadobné šaty

„Postoj chvíľa, tak nádherná si…“ George Bernard Shaw
LALA MARKET
Svadobné šaty od neviest nevestám. Prekliknite sa na webovú stránku a kupujte alebo predávajte svadobné šaty jednoducho, lacno a kdekoľvek.
Hodnotenie
Celé Slovensko
Zobraziť
Lulu&Anna
Každá nevesta je pre nás jedno dobrodružstvo, iné a originálne. Nami ponúkané šaty sú jednoduché, ľahké a vytvorené s prvotriednymi kvalitnými látkami ako hodváb, hodvábny šifón, hodvábna organza, bavlna. Zámerne sú navrhnuté tak, aby vyžadovali minimálne zmeny.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Svadobné centrum Luan – Zlaté Moravce
Starostlivo a veľmi dôkladne si vyberáme výrobcov našich šiat tak aby ste sa vy dámy v šatách cítili dobre a krásne. Aby boli pre vás pohodlné a boli zachované vysoké štandardy a vypracovanosť modelov.
Hodnotenie
Nitriansky kraj
Zobraziť
Svadobný salón Michaela Pezinok
V najväčšom salóne v Pezinku a jeho širokom okolí Vás vždy privíta príjemná atmosféra, aby skúšanie šiat bolo pre Vás príjemným zážitkom na celý život. V našom sortimente nájdete všetko pre budúce nevesty- svadobné šaty, popolnočné šaty, spoločenské šaty vhodné na stužkové slávnosti, plesy, či rôzne večierky, detské šaty, topánky, závoje, korunky, bižutériu a iné.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Wedding Couture
Wedding Couture je svadobný ateliér, kde vám na mieru navrhneme a ušijeme dokonalé svatebníí, podľa vašich predstáv.
Hodnotenie
Košický kraj
Zobraziť
Svadba je nádherný deň, avšak celá tá robota a organizácia za tým je veľmi náročná. Či už sa jedná o výber svadobného miesta, fotografa, DJa, kameramana, catering až po svadobné šaty. No a pokiaľ si už zablúdila až sem, je to zrejme preto, že hľadáš svoje vysnívané svadobné šaty na svoj nezabudnuteľný deň. Každá jedna žena sa v tento deň chce cítiť ako princezná, byť nádherná, mať krásne a pohodlné šaty, ktoré vybijú dych nielen ženíchovi ale aj všetkým hosťom. No ale ako si vybrať takéto svadobné šaty, keď máme veľmi veľa svadobných salónov. Na našom portáli Príbeh svadby si môžeš vybrať z viacerých svadobných salónov na Slovensku. Či už hľadáš svadobné šaty a salóny na západnom, strednom alebo východnom Slovensku, my ti pomôžeme s hľadaním svadobných salónov v mestách. No ale potom je už samotný výber len a len na tebe. A v tomto prípade nie je na škodu vedieť, ako na to, ako si vybrať svadobné šaty a aj nejaké informácie o tom, ako to v svadobných salónoch, kde sa požičiavajú šaty chodí. Tak sa na to poďme pozrieť.

Ako funguje požičanie si svadobných šiat v svadobnom salóne?

Najhlavnejšie pri svadobných salónoch je, že vám ponúkajú možnosť kúpy, požičania alebo šitia svadobných šiat ale tiež aj pánskych oblekov. No a ako na to? Ak si si už vybrala vhodný svadobný salón, v ktorom by si si chcela kúpiť alebo požičať svadobné šaty, je vhodné vopred si rezervovať termín telefonicky, aby si dlho nečakala a nestresovala sa. A tiež aj preto, aby si mala plnú pozornosť personálu. Ak nadíde čas prvej návštevy, tak tá prebieha formou, že si zvyčajne vyskúšaš rôzne svadobné šaty, čím zistíš, ktorý strih a farba ti najlepšie pristanú. Ideálnym scenárom je, ak nájdeš svoje vysnívané svadobné šaty už pri prvom pokuse, no nie vždy tomu tak je, ale to nevadí, netreba mať hlavu v smútku. Niekedy nie je na škodu rezervovať si termín aj vo viacerých svadobných salónoch, kde si budeš môcť vyskúšať ešte širšiu škálu svadobných šiat. V prípade, že si budeš chcieť v svadobnom salóne zarezervovať požičanie svadobných šiat, väčšinou to funguje tak, že sa podpíše zmluva o zapožičaní svadobných šiat. Potom sa samozrejme zaplatí záloha, vo výške akú si určí každý svadobný salón zvlášť a rezervácia je hotová. No a ak je voľba jasná, potom je už len potrebné dohodnúť si termín skúšky šiat, ktorý je veľmi krátko pred svadbou. Je to kvôli tomu, ak by bolo potrebné robiť ešte nejaké malé krajčírske úpravy. Tieto úpravy sú zvyčajne zahrnuté v celkovej cene prenájmu a požičania šiat.

Svadobné šaty a ich cena

Určite si pri výbere svadobných šiat budeš klásť otázku, aká je cena svadobných šiat, alebo v prípade, že si svadobné šaty budeš požičiavať, aká je cena za požičané šaty. No toto je ale veľmi individuálne a všetko tiež závisí od tvojho rozpočtu. Vieš si nájsť svadobné šaty, ktoré sú veľmi drahé ale taktiež si vieš kúpiť alebo požičať svadobné šaty, ktoré sú za nižšiu cenu. V priemere však požičanie svadobných šiat stojí od 300€ do 1500€ ale samozrejme, vieš si zohnať aj oveľa drahšie svadobné šaty.

A ako si vybrať tie najlepšie svadobné šaty v svadobnom salóne?

Keď si kladieš otázku, ako si máš vybrať svadobné šaty, my ti prinášame niekoľko tipov, ktoré by ti mohli pri výbere pomôcť.

Urob si prieskum

Prieskum svadobných šiat je veľmi dôležitou časťou a hlavne vtedy, ak ešte nemáš úplne jasnú predstavu o tom, ako by mali vyzerať. Môžeš sa inšpirovať v časopisoch, na internete alebo z rôznych prác návrhárov.

Nechaj si poradiť

Možno si do svadobného salónu prišla s presnou predstavou o tom, ako by mali tvoje vysnívané šaty vyzerať. Avšak neváhaj experimentovať, ak ti predavačka odporučí vyskúšať iný typ šiat. Tvoje názory sa môžu úplne zmeniť, keď ich uvidíš na sebe. Profesionálne predavačky svadobných šiat a krajčírky sú skúsené v odporúčaní šiat, ktoré najlepšie lichotia tvojej postave. A určite si so sebou do svadobného salónu vezmi aj kamarátky alebo rodinu, veľmi ti s výberom tých správnych svadobných šiat môžu pomôcť aj oni.

Svadobné šaty ti musia sadnúť

Rozmery svadobných šiat sa často líšia, čo môže spôsobiť zmätok. Nemusíš sa cítiť zle, ak ti padnú svadobné šaty, ktoré sú väčšej veľkosti, akú bežne nosíš. Kľúčové je, aby si sa v týchto svadobných šatách cítila pohodlne, keďže ich budeš nosiť celý deň.

Zlaď svadobné šaty do témy/štýlu vašej svadby

Svadobných štýlov je mnoho. Či už sa rozhodneš pre retro, vintage, modernú, folklórnu alebo svadbu v prírode, je dôležité, aby tvoje svadobné šaty odrážali štýl vašej svadby. Ale nemusíš sa báť ani experimentovania, veď nikto nepovedal, že nevesta musí mať napríklad len biele svadobné šaty.

Stanov si rozpočet, ktorý si ochotná minúť za svadobné šaty

Ako si sa už mohla dočítať, či už si chceš kúpiť svadobné šaty, alebo len požičať, ceny môžu byť rôzne. A preto je dobré vopred si určiť, akú maximálnu cenu chceš za svadobné šaty zaplatiť.

Čo by si si mala vziať na skúšku svadobných šiat?

No a pokiaľ si si už vybrala tie svoje pravé svadobné šaty, ktoré z teba urobia v tento nádherný, nezabudnuteľný deň skutočnú princeznú, potom si možno kladieš aj otázku, čo si so sebou máš na skúšku týchto svadobných šiat  do salónu vziať. Je ideálne priniesť si so sebou do svadobného salónu svoje svadobné doplnky, svadobné topánky a spodnú bielizeň, ktoré budeš nosiť v deň svadby. No a ak ešte nemáš zakúpené topánky alebo vybratú bielizeň, nemusíš sa obávať. Stačí ti ich priniesť na najbližšie skúšanie šiat. Nenechaj nič na náhodu a nenechávaj si výber, požičanie alebo kúpu svadobných šiat na poslednú chvíľu. Čím skôr to všetko zvládneš, tým skôr budeš v pokoji pred svadbou a budeš mať čas na riešenie iných vecí.