Kategória Category: Fotokútik

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Fotokútik

Fotokútik

“Poéziou života je láska.“ Svätopluk Čech
Búdka odfoť ma!
Hľadáš spôsob, ako sa odlíšiť? Túžiš mať kreatívne fotky zo svojej svadby a zároveň zaistiť zábavu svojim svadobným hosťom? Fotobúdka Búdka, odfoť ma! dokáže naplniť tvoje predstavy. Nápadité rekvizity a rôznorodé a zaujímavé fotopozadia zaručia unikátne fotky.
Hodnotenie
Žilinský kraj
Zobraziť
Fotobúdka HappyFace.sk
Zábavná fotobúdka HappyFace.sk. Doprajte vašim hosťom jedinečnú zábavu s fotobúdkou – neobmedzená tlač fotiek, zábavné rekvizity a originálny zážitok :-).
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Tvoríme Eventy – fotosteny a doplnky na prenájom
Naše fotosteny nie sú tuctové… V oboch prípadoch ide o 3D materiál s handmade zdobením, takže žiadny iný dodávateľ Vám neposkytne rovnakú službu. Pri plánovaní svadby odporúčame zamyslieť sa vopred, kde Vám bude fotograf robiť spoločné fotky. Nie každá sála je na to prispôsobená. Fotostena vám môže predísť svadobnému faux pas. Zo skúseností taktiež vieme, že bude fotostena naplno využitá a k dispozícii ju máte počas celej noci (do 24h).  A ani s dopravou a montážou si nemusíte lámať hlavu, všetko zabezpečíme.
Hodnotenie
Celé Slovensko
Zobraziť