Kategória Category: Výzdoba na svadbu

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Výzdoba na svadbu

Výzdoba na svadbu

„Chytil som motýľa, zahynul. Odtrhol som kvetinu, zvädla. Spoznal som, že všetkého, čo je krásne, sa môžem dotknúť iba srdcom.“ John Lennon
Camellia floral design
Váš veľký deň sa blíži a je potrebné urobiť veľké a vzrušujúce rozhodnutia. Sme tu, aby sme vám pomohli so všetkým, čo potrebujete vedieť o svadobných kvetoch, dekoráciách a doplnkoch.
Hodnotenie
Trnavský kraj
Zobraziť
Dekoračný servis – svadobná agentúra
Sme svadobná agentúra, ktorá sa postará o bezproblémový chod Vášho svadobného dňa. Je len na Vás či si vyberiete zabezpečenie svadby na kľúč, alebo len čiastkové služby.
Hodnotenie
Prešovský kraj
Zobraziť
EVENTIA – event & wedding planning, rentals
Tvoríme jedinečné a individuálne koncepty, premyslené v detailoch, aby sme pre vás vytvorili unikátnu svadobnú výzdobu a nezabudnuteľnú atmosféru, na ktorú nikdy vy a vaši hostia nezabudnete.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
flo
Tématické a luxusné akcenty Vašej svadobnej výzdoby. Dopĺňajú bežný svadobný inventár. Krištáľové svietniky, obrovské kvety a makramé sú vyrábané ručne a vytvárajú atmosféru. 
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Holubica – svadobný dizajn, styling, koordinácia
Našou vášňou je elegantný a čistý svadobný dizajn. Navrhneme pre vás svadobný koncept na mieru a zrealizujme kvetinové a ďalšie dekorácie vašej svadby.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
INNESSA Wedding Planners & Event Designers
INNESSA sú špecialisti na štýlové svadby a nezabudnuteľný dizajn vašich eventov. Ponúkajú Vám JEDINEČNOSŤ, NÁPADITOSŤ a KREATIVITU všetkým Vašim udalostiam. Radi pre Vás vymyslia a pripravia svadbu od A po Z. Ak však túžite pomôcť len s malými časťami komplexných svadobných príprav, sú vám napomocní vyriešiť každý problém.
Hodnotenie
Trenčiansky kraj
Zobraziť
Kreatívna svadba
SVADOBNÁ VÝZDOBA podľa vašich predstáv v našom prevedení. Navrhneme kompletný svadobný dizajn, vytvoríme kvetinové dekorácie a požičiame svadobný inventár. Tešíme sa na komunikáciu s vami! ♥︎
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
MADELAINE – event & wedding design
Staň sa aj ty našou MADELAINE bride. Tvoríme výnimočný dizajn svadobných momentov. Ponúkame kompletný servis od kvetinovej výzdoby, cez špeciálny printový dizajn až po širokú ponuku svadobných barov.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
Nevädza – pre každú udalosť
Nežnosť, vkus, jednoduchosť, krása, umenie, zmysel pre detail. To všetko sa spolu prepletá celým procesom prípravy tej najoriginálnejšej svadby či oslavy, tej vašej. Sme tu pre vás od návrhu grafiky, dizajnu udalosti, cez kytice, doplnky, až po samotnú výzdobu a stolovanie.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Petra Chovanec
Práci s kvetmi sa venujem už viac ako osem rokov. Pri aranžovaní sa snažím o elegantné, jednoduché a čisté riešenia, pričom sa riadim heslom: „V jednoduchosti je krása“.
Hodnotenie
Žilinský kraj
Zobraziť
Prírodne
„Pri svadobnej výzdobe od Prírodne oceňujeme, že sa rozhodli ísť netradičnou cestou. A tou je, že kvety si pestujú sami. Tým vám vedia zabezpečiť kvety v najlepšej kondícii a tie vám môžu vydržať dlhší čas ako kvety objednané zo zahraničia. „
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
RM LuxDecor
„Daj každému dňu šancu, aby sa stal najkrajším dňom tvojho života“. Týmto heslom sa riadime pri chystaní vašej vysnívanej svadby.
Hodnotenie
Trenčiansky kraj
Zobraziť
Svadobné dekorácie Nobler
„Pri svadobné dekorácie Nobler oceňujeme, že ku každému klientovi pristupujú individuálne a vďaka tomu vedia vyjsť v ústrety skutočne každému. Vzhľadom aj na to, že každým rokom prihliadajú na svadobné trendy a potreby klienta, ich vnímame ako kvalitného dodávateľa v svadobnej oblasti.“
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Tailored wedding
My, v Tailored Wedding „šijeme svadby na mieru“. Tvoríme jedinečné koncepty, od grafických návrhov, po samotnú realizáciu a najmenšie detaily.
Hodnotenie
Banskobystrický kraj
Zobraziť
V SIEDMOM NEBI
Svadby od A po Z!
Zapožičanie dekorácií – príprava kvetov a výzdoby – svadobné tlačoviny – svadobný rozpočet na mieru – svadobný kamenný obchod.
Hodnotenie
Trenčiansky kraj
Zobraziť
Wedday.sk
Robíme  kompletný svadobný servis, kde vieme podľa Vašich predstáv a špecifikácii zorganizovať celú svadbu od A po Z.  Čiže prvé vyhľadáme a zarezervujeme vhodné miesto na svadbu a obrad a od toho sa už potom  odvíjajú ostatné služby ako svadobné  tlačoviny, catering,  foto a video,  dj a program,  svadobná výzdoba a kvety, doprava  až po koordináciu  svadby.
Hodnotenie
Zobraziť
Svadobná výzdoba a celkový dizajn je kľúčovým prvkom vášho významného dňa. Máte predstavu, v akom štýle by sa vaša svadba mohla uskutočniť? Aké farebné odtiene a materiály by ste si predstavovali? Niekoľko tipov týkajúcich sa svadobného dizajnu by vám mohlo pomôcť pri rozhodovaní. 

Prečo je dôležitá svadobná výzdoba? 

Dôležitosť svadobného dizajnu spočíva v harmónii jednotlivých dekoračných prvkov, ktoré vytvárajú prostredie a atmosféru vášho svadobného dňa. Prispievajú k celkovej atmosfére a štýlu. Svadobné agentúry sú vynikajúcim zdrojom pomoci nielen pri navrhovaní výzdoby svadobných miestností, ale aj pri príprave priestoru na obrad alebo pri výbere doplnkov pre nevestu, družičky či ženícha. Pre akú výzdobu sa však rozhodnúť? Trendom v dnešnom čase je mať svadbu v určitom štýle. Ak zladíte všetky doplnky a detaily, bude to nezabudnuteľný okamih pre vás a vašich hostí.

Minimalisticka svadobna výzdoba

Ako by mohla vyzerať minimalistická svadobná výzdoba? Pri minimalistickej svadobnej výzdobe sú najlepšie prírodné materiály. Môžete použiť buď prírodné elementy ako vetvičky s listami alebo ihličím, divoké kvety a byliny, tráva, kôra zo stromov, alebo rôzne plody.

Luxusná svadobná výzdoba

Druhým štýlom je krásna luxusná svadobná výzdoba, ktorá by mala byť o štýle, elegancii a dobre zvolených detailoch. Zvýraznenie luxusu spočíva v kvalitných a exkluzívnych prvkoch výzdoby, ako sú kryštály, zlaté či strieborné detaily, hodvábne textílie, čiastočné alebo plné kvetinové aranžmány s exotickými kvetmi. Luxus dotvárajú taktiež romantické sviečky, luxusné stolové dekorácie a sofistikované svetelné efekty. Farby svadobnej výzdoby zamerané na luxusný štýl sú hlboké a tmavé ako napríklad hnedá či tmavo modrá. Doplnkom môže byť zlatá farba ktorá prispieva k elegantnému a nadčasovému vzhľadu.

Vintage štýl svadobnej výzdoby

Dizajn priestorov a doplnkov môže niesť vintage štýl 50., 60., 70., 80. či 90. rokov. Býva to tradičný vidiecky návrat do detstva s nádychom rozprávky. Svadobná výzdoba v retro štýle sa môže niesť v romantickom, námorníckom, prírodnom štýle, či dokonca s nádychom exotiky.

Téma svadobnej výzdoby podľa ročného obdobia

Dizajn svadby môžete ladiť tématicky podľa ročného obdobia.  Jarná svadba je krásna a kvetnatá. Dýcha znovuzrodením a životom. Vôňa kvetov a sviežej zelenej trávy dotvára dokonalú atmosféru pre perfektný svadobný čas. Na dekoráciu jarnej svadby sa používajú teplé farby ktoré zobrazujú prebúdzajúci sa život jari.  Letná svadba si vyžaduje mierne schladenie. Je to vďaka asociáciam spojenými so slnkom, plážou, kúpaliskom, sviežim ovocím či zmrzlinou. Vyberajte preto chladnejšie odtiene farieb. Jesenná svadba prináša nádych nostalgie. Môžete využiť minimalistický štýl a použiť výzdobu, ktorú vám ponúka sama príroda. Taktiež je vhodný vintage štýl svadobnej výzdoby kde panujú zemité odtiene farieb.  Zima je špecifické obdobie ktoré je krásne a biele. Na dekoráciu zimnej svadobnej výzdoby sú vhodné symboly vločiek alebo perličky. Farby ako strieborná, zlatá, medená alebo fialová spolu s bielou dodávajú zimnej svadbe eleganciu.   

Nezabudnuteľná svadobná výzdoba 

Pri voľbe témy svadby, od ktorej sa bude odvíjať aj celkový svadobný dizajn, môžete hľadať inšpiráciu aj v remeslách, hudbe či vychádzať z filmových konceptov. Snažte sa nájsť čo najoriginálnejší motív svadby. Následne si skúste predstaviť, čo všetko by mohlo dotvárať charakter štýlu vašej svadby, vzhľadom na tému (motív), ktorú ste si zvolili, a ktorú chcete, aby z nej bolo cítiť. Možností pre výber štýlu či témy je neúrekom. Záleží to hlavne od vášho vkusu a životného štýlu.

Svadobná výzdoba sály

Výzdobu sály je najlepšie zveriť do rúk odborníkov. Svadobnú výzdobu tvoria detaily a maličkosti ladené do vybraného štýlu. Patria sem farby, tvary, línie, servítky, obrusy, stolovacie sety či poháre. Kombinácia týchto prvkov vplýva na celkový dojem a preto ak sa spoľahnete na odborníkov nemusíte sa obávať že sa vytvorí vizuálny chaos vo výzdobe.  Stoly sú najviditeľnejšou časťou svadobnej výzdoby. Okrúhle stoly pôsobia elegantne a komorne a to vďaka rozmiestneniu po celej sále. Hranaté stoly taktiež nesú svoj štýl a samozrejme nimi nič nepokazíte. Stoly je vhodné ozdobiť kvetmi alebo lupeňmi, čajovými sviečkami či dekoračnými kamienkami.  Dôkladne premyslená svadobná výzdoba je kľúčovým prvkom každej svadby. Vytvára jedinečnú atmosféru a jedinečný zážitok. Bez ohľadu na štýl, farebnú paletu či rozsah výzdoby, dôležité je, aby odrážala osobnosť a vkus novomanželov. Svadobná výzdoba podčiarkne váš deň D v nezabudnuteľnú udalosť ktorú si budete navždy pamätať.