Kategória Category: Vizáž

Displaying služby from all locations.

Use the fields below to filter služby for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Vizáž

Vizáž

„Ja osud svoj dnes do rúk Tvojich zverujem Ti.“ Jaroslav Seifert
Dadka Hanulová
Návrh svadobného líčenia a účesu spolu vymyslíme a vytvoríme na predsvadobnej skúške v salóne v Bratislave. Za nevestou cestujem v deň svadby. Upravujem aj svadobných hostí. Ak sa mi zveríte do rúk, postarám sa vám o celkovú vizáž tak, aby ste sa cítili krásne a jedinečne.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Denisa Vošvrdová Make-up Artist
K svojim klientkám pristupujem individuálne, pretože každý z nás vníma krásu a make-up odlišným spôsobom. Svojim klientkám ponúkam beauty make-up (denné / večerné / spoločenské líčenie), foto make-up a tiež bridal make-up (svadobné líčenie a účes).
Hodnotenie
Prešovský kraj
Zobraziť
Katarína Opatovská
Vizážistike a vlasovému stylingu sa venujem už vyše 10 rokov. Pôsobím najmä na západnom Slovensku, no často pracujem i v rámci celého Slovenska a okolitých krajín. Popri svojej práci som stretla a spoznala už množstvo skvelých žien. Na základe toho, môžem dnes tvrdiť, že krása a jedinečnosť je v každej z nás. Vyzdvihnúť a podčiarknuť vašu krásu je niečo, čo ma napĺňa. Usmiate a spokojné klientky sú mojou najväčšou pýchou a zadosťučinením a je to jedna z množstva vecí, ktoré na svojej práci milujem! Ten finálny výsledok a vaša reakcia!
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť
Luan svadobné centrum – make-up a účes
Venujem sa tvorbe účesov už takmer  trinásť rokov a tak ako každý aj ja sa vo svojej práci chcem posúvať , preto sledujem vždy aktuálne trendy a zúčastňujem sa školení , aby som sa vo svojej práci ktorú milujem zdokonaľovala. Som k dispozícii zákazníčkam aj v prípade požiadavky vycestovať k nim a skrášliť ich v pohodlí domova, prípadne priamo na mieste svadby.
Hodnotenie
Nitriansky kraj
Zobraziť
Olívia Norovská
Pracujem ako profesionálna vizážistka od ukončenia štúdia. Počas doterajšej praxe som si vybudovala stabilnú klientelu spokojných zákazníčok, ktoré sa rady vracajú.
Hodnotenie
Bratislavský kraj
Zobraziť